O Nadaci

Nadace Unipetrol zahájila svou činnost v roce 2017. Za tři roky trvání již rozdělila v rámci stipendijního programu stipendia mezi 139 středoškolských a vysokoškolských studentů přírodovědných a technických oborů v celkové hodnotě 5 milionu Kč. V rámci pedagogického grantu rozdělila 440 tisíc Kč devíti pedagogům. V rámci grantového programu rozdělila 5,5 milionů Kč třiceti středním a základním školám z celé republiky na podporu vzdělávací a vědecké činnosti. Prostřednictvím projektu EDUbus, který aktivizuje zájem žáků o chemii netradičními metodami ve speciálně upravené mobilní laboratoři, oslovila 3 200 žáků. Show Báječný den s chemií již shlédlo celkem 3 300 žáků. Informace o poslání Nadace Unipetrol a všech ostatních aktivitách najdete zde

Kontakty

Pokud máte jakékoliv dotazy, obraťte se na Nadaci Unipetrol, ředitelka Nadace Lucie Pražáková lucie.prazakova@unipetrol.cz, nebo Christiana Žibritová Christiana.zibritova@unipetrol.cz, více najdete zde