Platba a doručení

_FSH5579.jpgJsme rádi, jestli se vám tričko líbí a objednáte si jej pro sebe anebo někomu jako dárek. A beze všeho můžete trička objednat i ve větším množství na firemní večírek, pod stromeček všem milým dámám, které to ocení. Jakmile provedete objednávku, dostanete potvrzení emailem a instrukce o platbě. Ty jsou takové, že je potřeba provést platbu na účet nadace, po obdržení platby vám tričko zašleme na adresu, kterou jste uvedli v objednávce, anebo si můžete tričko vyzvednout osobně na pražské adrese sídla nadace, Milevská 2095/5, 140 00 Praha. 4. Platbu proveďte na číslo účtu nadace 7196202/0800, variabilní symbol použijte 123, do poznámky napište Buď šik a pomáhej. Cena jednoho trika je 400, 450 a 500 Kč podle zvoleného typu/střihu/gramáže. Na výběr jsou tři základní střihy. K ceně za trička připočtěte 100 Kč poštovné, celkovou částku vám potvrdíme na základě vaší objednávky a po provedení platby tričko odešleme. K tričku dostanete také ručně podepsané poděkování od autorky trička, Kairy.

038924_Kaira_karticka_DL-1.png

Trička a velikosti

Máme tři střihy, všechno bílá barva a krátký rukáv, velikost S,M,L a XL

/_layouts/f2hOrlenFormsModule/forms/TShirts_config.html